Setup Menus in Admin Panel

Coaching

Professionalisering, werken met je talenten en volgens je waardes, ondernemender zijn in je werk en leven

Wil jij graag met deze thema’s aan de slag? Kijk je ernaar uit om in je leven meer aan het roer te staan, te weten wat je wil en kan? Zou je elke dag je talenten in willen zetten om de dingen die jij belangrijk vindt een klein stapje verder te helpen? Dan ben je bij mij aan het juist adres. Zelfs als je niet weet of je wel talenten hebt…. Ieder mens heeft namelijk sterke punten, dingen die minder energie kosten om te doen, bezigheden waar je niet snel mee stopt, die vaak zelfs energie geven. Je moet ze alleen ontdekken en ze beter -en bewuster- leren inzetten.

Soms betekent het afscheid nemen van oude patronen en vastgeroeste overtuigingen over wat ‘succes’ nou betekent in je leven. Vaak ontdek je kanten van jezelf die een beetje afgestoft moeten worden, maar die je veel plezier en voldoening geven. Het kan best raar zijn om van een afstandje te kijken naar je levenspad tot nu toe en je te realiseren hoe je hier gekomen bent. En soms ook waar dat misschien wringt met waar je nu heen wil. Hoe vind je de kracht om een nieuwe weg in te slaan? Of hoe verleg je de weg stapje voor stapje naar een mooier, uitdagender pad?

Misschien weet je nog niet precies waar je heen wil. Dat kan ook. Hoe dan ook: we nemen als vertrekpunt een verslag van je sterke punten of talenten, en we gaan verkennen wat voor jou belangrijk is.  Zo formuleren we dingen waar je alert op kan zijn en die je anders kan gaan doen om jouw persoonlijke doelen te realiseren. Of je nu op zoek bent naar meer plezier en comfort je je huidige leven of dat je écht een ommezwaai wil maken, deze vorm van coaching geeft je altijd vrij concrete aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan en maakt vaak dat mensen al snel meer rust en plezier ervaren. Oók als ze nu dingen oppakken die eerder spannend of onmogelijk leken.

Een intake gesprek via skype of zoom is altijd gratis en kan je hier inplannen Boek nu

Je mag me ook mailen of bellen voor een kennismaking. Of schaf meteen een coachingspakket aan in de webshop.

Wie ben ik?

Ik houd er zelf er van om mijn kennis en kunde te onderhouden door (online en offline) nieuwe kennis op te doen, mijn netwerk uit te breiden en mijn eigen leerexperimenten vorm te geven om nieuwe vaardigheden op te doen of vaardigheden te verdiepen. Vanuit die ervaring help ik ook graag anderen. Dit doe ik één op één, maar ook in het netwerk Live Your Legend.

Ik ben ervan overtuigd dat de wereld er beter van wordt als we allemaal werk kunnen doen waarbij we onze talenten inzetten en werken aan dingen waar we echt in geloven. Natuurlijk zul je in je werk wel eens een rotklusje moeten opknappen en af en toe compromissen moeten sluiten. Maar het zal je verbazen wat er mogelijk is als je vanuit deze basishouding aan de slag gaat. Helemaal als je durft zichtbaar te maken wat je bijdrage is als je vanuit je eigen kracht en betrokkenheid aan het werk gaat.

Met welke methodes werk ik?

Working Out Loud (WOL) is één van de vele technieken die ik inzet om mensen vanuit hun eigen talenten en interesses zichtbaarder te laten worden voor de buitenwereld. In 2016 volg ik de eerste Working Out Loud opleiding van John Stepper (zie de website). Vanaf 2014 deed ik al ervaring op met WOL en daar aan verwante concepten zoals Show Your Work van Jane Bozarth.

Ook heb ik me de afgelopen jaren meer verdiept in het inzetten van sterke punten, of talenten. Ik ben al een tijdje bezig met het coachen van mensen op hun sterke punten in korte sessies en soms door middel van  zogenaamde “opstellingen”. Deze techniek leerde ik bij Kessels& Smit van Brenda Vos en Margriet Schut in de training “Talentgericht werken” en ik paste hem al met veel plezier toe voor individuele coachees en bij de mensen van superheld.nu van Justin Junier.

Daarnaast maak ik gebruik van evidence based coachingtechnieken, zoals motiverende gespreksvoering, oplossingsgericht werken en ACT, die ik leerde bij Sergio van de Pluijm, C.S. in de jaartraining “Effectieve Coaching Anno Nu”.

Voor individuele coaching heb ik een techniek ontwikkelt op basis van bovenstaande methodes waarbij we in 3- 5 gesprekken een mooie wending aan je leven en werk kunnen geven. Langere coaching is uiteraard mogelijk, maar vaak helemaal niet nodig met deze aanpak.

Groepscoaching

Een paar maal per jaar bied ik een programma aan voor groepscoaching. En belangrijk aspect van deze programma’s is dat de coachees een overlap hebben in werkgebied, manier van ontwikkelen of in de doelen die ze nastreven. Zelf groeien is zoveel makkelijker als je dat kan doen in verbinding met een groep anderen, die op een soortgelijke reis zijn.

Individuele coaching wordt in deze programma’s gecombineerd met een aanbod van online content en gezamelijke online meetings. Het actuele aanbod vind je in de webshop. Je kan je ook opgeven voor de mailinglijst om op de hoogte te blijven van deze programma’s .

Persoonlijke coachingpakketten

Ik bied ook coaching in een aantal standaard pakketten. Sommige daarvan worden maar een beperkt aantal keer per jaar aangeboden.  Om op de hoogte te blijven en als eerste deel te kunnen nemen tegen mooie kortingen schrijf je je hier in.

We kunnen natuurlijk ook een maatpakket samenstellen afhankelijk van je behoeftes. Neem dan vooral contact op. Een kort verkennend gesprek is altijd gratis.

Meer informatie over de Mastermind Lab aanpak, of de Talent in Bloei aanpak vind je binnenkort online.

Schaf een product aan via de webshop of neem persoonlijk contact op via info@kritischcreatief.wpprovider.nl of onderstaand formulier

photo-1427805371062-cacdd21273f1

Wat mijn klanten zeggen over de coaching…

Neem vrijblijvend contact op…

Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen.

Samen kijken we wat ik voor jou of je bedrijf betekenen kan.

Contact opnemen

Weblogo_web

(c) 2021 Kritisch & Creatief, Alle rechten voorbehouden Website gemaakt door Get Responsive