Setup Menus in Admin Panel

Visualisatie…

Graphic facilitation en visual notes…

In simpele tekeningen, korte steekwoorden en citaten leg ik de kern vast van uw workshop, training, simulatie of congres. Visuele representaties zijn vaak krachtige ankers voor het onthouden van informatie. Iets terugbrengen tot de visuele essentie kan ook erg belangrijk zijn om helderheid en overeenstemming te verkrijgen in een team of samenwerkingsverband.

Vaak wordt er na een bijeenkomst nog veel teruggegerepen op dit soort visuele samenvattingen. Ze worden meer bekeken en gebruikt dan veel tekstuele verslagen. Bovendien zijn ze ook zeer geschikt voor promotie op sociale media.

In bijeenkomsten kunnen ook werkvormen worden ingezet die deelnemers uitnodigen mee te denken in beeld, of zelf te gaan tekenen.

Mijn opleiding kreeg ik ondermeer van Bas Bakker (de Betekenaar) en Diane Bleck (the Doodle Institute). Ik begon ermee mijn eigen notities deels visueel te maken. Collega’s vonden het boeiend. In 2015 legde ik als gevolg daarvan de lessen uit spelsimulaties van nieuwe werkprocessen binnen de HR tak van de Nationale Politie vast. In 2016 deed ik ondermeer verslag van workshops tijdens het Anders Leren, Anders Werken congres van de NVO2 georganiseerd bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen, een Appreciative Inquiry traject bij een gemeente en diverse leerbijeenkomsten van professionals uit mijn vakgebied. Ook als ik in gesprek ben met opdrachtgevers, coachees en doelgroepen vang ik vaak een deel van de opbrengsten in tekeningen.

Neem contact op voor een visualisatie opdracht…

20160414_204414-01

Neem vrijblijvend contact op…

Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen.

Samen kijken we wat ik voor jou of je bedrijf betekenen kan.

Contact opnemen

Weblogo_web

(c) 2021 Kritisch & Creatief, Alle rechten voorbehouden Website gemaakt door Get Responsive