Setup Menus in Admin Panel

Onderzoek & artikelen…

Het veld van leren, ontwikkelen en veranderen is groot en zeer in ontwikkeling.

Er zijn boeiende technologische innovaties, prachtige nieuwe inzichten uit ondermeer de neurobiologie, een groeiende bibliotheek aan onderwijskundige en psychologische kennis en laten we niet vergeten dat er ongelofelijk veel waardevolle praktijkervaring en kennis bij mensen uit het vak is.

Ik blijf graag op de hoogte en vind het mooi om kennis uit verschillende vakgebieden aan elkaar te verbinden. Kennisdelen onder professionals, vaardigheden overbrengen aan anderen en dit alles vervolgens effectief benutten in nieuwe projecten blijft een machtig moeilijke puzzel. Dat geldt binnen én buiten organisaties. Maar het is een puzzel waar we blijvend aan moeten werken in deze snel ontwikkelende wereld.

Ik draag graag mijn steentje bij door af en toe te schrijven, maar ook in mijn pogingen een online platform te ontwikkelen waar kennis over innovaties en opzienbarende projecten op het gebied van leren, ontwikkelen en veranderen in het zonnetje worden gezet en waar een netwerk van professionals zich wil verbinden in een community of practice.

golden-circle

Neem vrijblijvend contact op…

Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen.

Samen kijken we wat ik voor jou of je bedrijf betekenen kan.

Contact opnemen

Weblogo_web

(c) 2021 Kritisch & Creatief, Alle rechten voorbehouden Website gemaakt door Get Responsive