Setup Menus in Admin Panel

Duurzame Inzetbaarheid

Subsidie is een succes, beschikbare fondsen worden verhoogd

Een gelukkige medewerker weet wat hij kan bijdragen, wat zijn sterke punten zijn en krijgt de kans hier in een team aan te werken. Deze medewerker is productief, vaak gezonder en beleeft plezier aan zijn werk. Door niet alleen te investeren in de ontwikkeling van kennis en vaardigheden, maar ook ondersteuning te bieden wanneer dat lastig wordt, blijven uw medewerkers voorbereid op een onzekere toekomst.

Het is nog t/m 25 november mogelijk om subsidie aan te vragen op interventies en advies die de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers verhogen. Profiteer van wel 50 % subsidie op de kosten voor advies en implementatie.

Kritisch & Creatief bied advies plus een aantal kant en klare voorstellen voor interventies die er op gericht zijn om medewerkers:

• in contact brengen met hun intrinsieke motivatie
• hun eigen kernwaarden, talenten en sterke punten beter te laten kennen
• hun waarden, talenten en sterke punten effectiever in te laten zetten en hun loopbaanwensen hierop aan te passen.

We werken met methodes als talentgericht werken, ACT coaching, steun bij zelfgestuurd leren en “working out loud” (hard opwerken).
Door talentgericht werken leren medewerkers hun sterke punten effectiever in te zetten en neemt de motivatie toe. Door ACT coaching durven mensen meer uit hun comfortzone te komen en ontwikkelen ze door, óók wanneer het lastig en spannend wordt.
Bijkomende voordeel van steun bij zelfgestuurd leren en de Working Out Loud methode is dat ze zich goed lenen voor het bouwen van een lerende organisatie. Bij Working Out Loud staat bovendien het leveren van meerwaarde voor collega’s, klanten en experts uit het kennisnetwerk centraal.

Voor meer informatie: neem contact op voor een gesprek of kijk in dit aanboddocument: subsidie_aanbodkc
Hier vindt u onder andere prijsindicaties om snel een aanvraag te kunnen voorbereiden.

Kijk ook eens naar Daniel Pink -over de vele voordelen van intrinsiek gemotiveerde medewerkers- in deze klassieker van RSA Animate

4 mei 2022
(c) 2021 Kritisch & Creatief, Alle rechten voorbehouden Website gemaakt door Get Responsive